Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Babybeads en de afnemer. Tenzij Babybeads uitdrukkelijk schriftelijk akkoord is gegaan met andere voorwaarden.

Het accepteren van een aanbieding en/of het doen van een bestelling houdt in dat de koper de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien.

Prijzen en aanbiedingen
Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Babybeads kan niet aan prijzen of aanbiedingen gehouden worden als de koper redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de prijs of aanbieding, ofwel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

Verzendkosten

Wij streven ernaar om alle bestellingen, mits op voorraad, binnen 1-5 werkdagen te versturen. 
Wij verzenden de producten met Postnl en/of met DHL. Zodra wij je bestelling hebben verzonden ontvang je een verzendbevestiging op de mail. 
Je betaalt voor elke bestelling vaste verzendkosten. De meeste pakketjes zul je ontvangen met de brievenbuspost, andere met de gewone pakketpost.
In het kader van duurzaamheid verzenden wij de pakketpost bestellingen met gerecyclede dozen. 

Leveringen
Babybeads streeft ernaar om alle bestellingen binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.
Babybeads is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijn.
Babybeads is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Babybeads kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

Betalingsmogelijkheden

De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat u het aanbod aanvaardt en u voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via Bankoverschrijving ter attentie van Babybeads op het rekeningnummer NL 53 KNAB 0503 3563 95.

Retourneren
Babybeads doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen of niet compleet zijn, dan dient u uw retourzending aan te melden via onze website. De producten dienen ongebruikt te zijn en in de originele verpakking worden terug gestuurd. Retourneren kan 7 dagen vanaf het bezorgmoment. Na de 7 dagen vervalt het recht op herroeping. Uitzondering op het retourbeleid zijn de custom made producten. Custom made producten (producten met een naam erin verwerkt) kunnen helaas niet worden geretourneerd.

De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Het retour sturen van een product is voor risico van de koper.

Aansprakelijkheid
Babybeads aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Babybeads.
De aansprakelijkheid van Babybeads is steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel.
Iedere aansprakelijkheid van Babybeads, van het personeel en de producten van Babybeads voor alle schade, van welke aard ook, direct of indirect, wordt uitgesloten. Babybeads is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt.

Toepasselijk recht
Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Privacy
Babybeads respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u os verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling.
De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.
Naast het uitvoeren van de bestelling zullen de gegevens, uitsluitend na uw toestemming, worden gebruikt voor het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie met u.