Opening Babybeads!

Opening Babybeads!

Opening Babybeads!
Opening Babybeads! Opening Babybeads!

Opening Babybeads!

Geplaatst op 3-10-2020 door Stephany

Wauw eindelijk is het zover! Wat als een impulsief idee begon is nu dan echt werkelijkheid geworden. Een eigen webshop in babyartikelen. Ik heb nog duizend ideeën in mijn hoofd om te gaan maken en verkopen maar laten we maar niet te hard van stapel lopen zou mijn man zeggen. Overal in mijn huis staan bakken met kralen en touwtjes en leuke frutseltjes. Ik word er helemaal blij van als ik voor Babybeads bezig ben. 

Ik ben zelf moeder van een zoontje van nu tien maanden oud en ik weet hoe belangrijk het is om veilige producten te gebruiken voor mijn kindje. Bijna alle producten zijn handgemaakt en hierbij staat veiligheid natuurlijk voorop. De producten worden gemaakt met kralen van natuurlijk beukenhout en de siliconen kralen zijn BPA vrij. Mijn zoontje heeft veel van mijn producten gebruikt en ik vind het heerlijk om de producten af te stemmen bij zijn outfit. 

Volg ons ook op Instagram en Facebook (@beebsforyourbeebs) om op de hoogte te zijn van mooie kortingsacties en leuke nieuwtjes. 

Ik hoop met mijn webshop klanten blij te kunnen maken met mijn producten. Neem gezellig een kijkje en bij vragen kan je mij altijd een berichtje sturen via het contactformulier. 

Groetjes Stephany 

Opening, Babybeads, Webshop, babyartikelen

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Opening Babybeads!
Dit bericht beschrijft de opening van de webshop babybeads. Ik beschrijf hierin dat de webshop in babyartikelen nu geopend is en dat de klanten mij ook kunnen volgen op instagram en facebook. ...