Disclaimer

Alle artikelen die wij verkopen zijn speciaal op baby’s gericht. Echter is het gebruik van onze artikelen op eigen risico. Er dient altijd ouderlijk gezag bij te zien. Babybeads is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of onoplettendheid van het ouderlijk gezag. 

Let op!
Laat je kindje dus nooit zonder toezicht achter met een van onze artikelen! Controleer altijd voor gebruik of alle onderdelen nog goed vast zitten.

Speenkoorden
Garantie / Kwaliteitscontrole:

* CLIPS NOOIT OVER TE DIKKE STUKKEN STOF OF RITSEN BESVESTIGEN!* Zorg dat de clip goed gesloten is. 

Wij controleren onze producten grondig voor verzending op stevigheid, oneffenheden en een goedwerkende clip. Controleer dit nogmaals voor gebruik. Clips raken (bij aankomst) niet defect door de verzending maar door vaak onbedoeld fout gebruik en het niet lezen van de gebruiksaanwijzing. Dit vergoeden wij niet!

Kralen van onze speenkoorden worden op stevigheid en oneffenheden gecontroleerd. Controleer dit nogmaals voor ieder gebruik! Of de toelaatbare veiligheidsmarge door gebruik en slijtage (val of stootschade) al dan niet bereikt is, is iets wat door de gebruiker ouder/verzorger zelf gecheckt moet worden.

Gebruiksaanwijzing / Veiligheidsvoorschriften:
Speenkoord niet mee geven tijdens het slapen! De clip van het speenkoord altijd aan iets bevestigen, het liefst op hoogte van de navel of onderkant van de bovenkleding.

Het speenkoord wordt altijd onder toezicht gebruikt bijvoorbeeld tijdens een autorit of wandeling om de speen binnen handbereik te houden. De clip bevestig je aan een enkele laag kleding of dunne stof van de maxi-cosi of wandelwagen. Nooit over ritsen, knopen of dubbele lagen dikke stof. Dit zorgt ervoor dat de clip verbuigt en dan kan de clip na een tijdje niet meer sluiten. Laat een kind nooit los met het speenkoord spelen. Kinderen doen vaak de clip dan in hun mond en dat is niet de bedoeling van het speenkoord. 

Speenkoord altijd onder ouderlijk toezicht gebruiken! Vertel dit ook aan het oppasadres.

Een speenkoord is geen bijtketting en is uitsluitend bedoelt voor het bij de hand houden van de speen. 
Speenkoord schoonmaken met vochtige doek en lauw warm water. Clip niet nat maken om roestvorming te voorkomen!

Uiterlijke kenmerken / Materiaal:
Al onze speenkoorden zijn gemaakt van satijnkoord, houten en of BPA vrije siliconen kralen met loodvrije metalen clip. Kenmerken van de speenkoorden met kralen. Er zit bewust speling tussen de kralen zodat het koord soepel kan buigen. Door intensief gebruik kan het laatste stukje (afhechting) draad van tussen de laatste 2 kralen tevoorschijn komen. De knopen van het koord zitten strak in de laatste kraal bevestigd. Deze zal een kind niet zomaar los kunnen trekken voor deze kraal zitten nog gemiddeld 6 knopen voordat uberhaupt de kralen los kunnen komen. De draad is weer teruggestoken zodat deze niet zichtbaar is in het speenkoord. (val en stootschade uitgesloten) Bij twijfel kunt u de laatste kraal lichtjes proberen te bewegen. (LET OP! Trek het niet met alle kracht los, wij vergoeden dit niet) Of de toelaatbare veiligheidsmarge door gerbuik en slijtage al dan niet. bereikt is, is iets wat door de gerbuiker ouder/verzorger zelf gecheckt moet worden.

Al onze speenkoorden voldoen aan de Europese veiligheidsnorm (NEN-norm) voor speenkoorden.

Wagenspanner
Garantie / Kwaliteitscontrole:

Klem de clips van een wagenspanner nooit aan kuntstof randen, ritsen of dikke stukken stof. Dit zorgt ervoor dat de clip verbuigt en zelfs onbruikbaar wordt. Bepaal de juiste hoogte en bevestig de clips aan dunne delen stof van de kap van de wandelwagen/ reiswieg.

Wij controleren onze producten grondig voor verzending op stevigheid, oneffenheden en goedwerkende clips. Controleer dit nogmaals voor gebruik.

Clips raken (bij aankomst) niet defect door de verzending maar door vaak onbedoeld fout gebruik en het niet lezen van de gebruiksaanwijzing. Dit vergoeden wij niet!

Gebruiksaanwijzing / Veiligheidsvoorschiften:
Een wagenspanner wordt gebruikt als decoratie aan de wandelwagen en is geen speelgoed en wordt altijd onder toezicht gebruikt.

Reinigen met vochtige doek met lauw water. (clips niet nat maken)
Een wagenspanner is geschikt voor kinderen van 0 t/m +- 9 mnd. U dient zelf in te schatten wanneer uw kind hier te groot voor wordt en te hardhandig mee omgaat.

Uiterlijke kenmerken / Materiaal:
Al onze wagenspanners zijn gemaakt van waxkoord, beukenhouten en of BPA vrij siliconen kralen met metalen loodvrije clips. Door intensief gebruik kan het laatste stukje (afhechting) draad, van tussen de laatste 3 kralen tevoorschijn komen. Dit kan geen kwaad en mag voorzichtig afgeknipt of in de kraal terug geduwd worden. Of de toelaatbare veiligheidsmarge door gebruik en slijtage al dan niet bereikt is, is iets wat door de (gebruiker) ouder/verzorger zelf gecheckt moet worden.

Bijtring
Garantie / kwaliteitscontrole:
De kralen het touw en de bevestiging van onze bijtringen worden op stevigheid en oneffenheden gecontroleerd. Controleer dit nogmaals voor ieder gebruik!

Gebruiksaanwijzing / Veiligheidsvoorschiften:
Gebruik alleen onder ouderlijk toezicht. Controleer bij elk gebruik of alles nog goed vastzit en niet beschadigd is.

Bij doorkomende tandjes elke keer goed controleren of de bijtring niet stuk gebeten wordt.  Niet mee naar bed geven tijdens het slapen. Schoonspoelen onder stromend lauw water en op een schone theedoek laten drogen.

Babybeads is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele schade of ongelukken bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je kindje. Controleer regelmatig de producten en gebruik bij twijfel het product niet meer. 

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruikers. Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis is genomen van deze voorschriften.